Alunele tigrate sunt unele dintre cele mai utilizate produse deoarece sunt foarte atractive si rezista la unii pesti daunatori, precum somn pitic, raci, etc. 1/ Puneti alunele intr-o galeata si turnati apa peste ele ( aprox. 5cm deasupra lor). 2/ Lasati la inmuiat 48h.
3/ Coaceti alunele 60 minute in apa de in care s-au inmuiat.
4/ Conservati alunele intr-o galeata ermetica, in sucul propriu ramas de la coacere.
5/ Etapa optionala: adaugati zahar. |Compozitie:
-Marime alune: de la 6mm la 14 mm;
- Constituenti analitici:
Proteina bruta: 4,5%
Grasimi: 24,9%
Materii minerale: 3,5%
Celuloza bruta: 33,04%.
Sodiu: 0%.
Continut de apa: 4,6%; - Numar agrement: NL 211366;
- Greutate neta: 5kg;
- Produs destinat hranirii pestilor crap.
Fabrcat in Tarile de Jos.