Termometru analog carne Salter, 50°C - 100°C
Termometru analog carne Salter, 50°C - 100°C
Cod produs 222464107
360 lei
499 lei
Toate caracteristicile
Ridicare Gratuita din Depozit
21.12 - 27.12
Oficiu postal Nova Posta
22.12 - 28.12
gratuit
Livrare in Chisinau
21.12 - 27.12
100 lei
Livrare in toata Moldova
22.12 - 28.12
130 lei
Adreseaza o intrebare consultantului
Arata numarul
Descriere
Caracteristici
Termometru analog carne Salter, 50°C - 100°C
Obtineti o friptura perfecta de fiecare data cu termometrul analogic pentru carne de la Salter's, perfect pentru gatit in interior si in aer liber. Cu un cadran cu ceas, puteti citi cu usurinta temperatura delicioaselor dvs. carnuri si puteti gati la perfectie. Fabricat din otel inoxidabil si lentila de sticla cu un senzor termometru bi-metalic. Ideal pentru fripturi si gratare, termometrul este proiectat sa masoare un interval de temperatura de 50°C - 100°C. Asigurand o gatire de inalta calitate, termometrul pentru carne este proiectat sa dureze si sa ofere citiri precise. Imbunatatiti-va capacitatea de gatit si obtineti fripturi perfecte de fiecare data cu termometrul analogic pentru carne de la Salter, un produs indispensabil in bucatarie. Proiectat astfel incat sa puteti gati la perfectie, termometrul are un interval de temperatura de 50°C - 100°C, ceea ce inseamna ca nu mai aveti nevoie de alimente carbonizate. Potrivit pentru masurarea temperaturilor fripturilor si a gratarelor, termometrul analogic masoara rapid si precis. Fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate, cu o lentila din sticla si senzor termometru bi-metalic incorporat, puteti obtine intotdeauna rezultate perfecte. Afisajul bold usor de citit si ghidurile de temperatura a carnii, asigura ca termometrul este simplu de urmarit si de utilizat.
Документация