Analiza si diagnosticul echilibrului financiar studiu empiric: industria Horeca, Nicolae Balte?, Ruxandra Maria Pavel
Analiza si diagnosticul echilibrului financiar studiu empiric: industria Horeca, Nicolae Balte?, Ruxandra Maria Pavel
Cod produs 221631097
316 lei
399 lei
Toate caracteristicile
Ridicare Gratuita din Depozit
22.12 - 28.12
Oficiu postal Nova Posta
23.12 - 29.12
gratuit
Livrare in Chisinau
22.12 - 28.12
65 lei
Livrare in toata Moldova
23.12 - 29.12
65 lei
Adreseaza o intrebare consultantului
Arata numarul
Descriere
Caracteristici
Analiza si diagnosticul echilibrului financiar studiu empiric: industria Horeca, Nicolae Baltes , Ruxandra Maria Pavel
Mediul economic actual este caracterizat in permanenta de un anumit grad de incertitudine, astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informatii privind echilibrul financiar si valoarea unei entitati economice cu scop lucrativ este in continua crestere. O situatie financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului financiar al unei entitati economice de a mentine un nivel corespunzator al lichiditatii si solvabilitatii, in scopul reducerii gradului de indatorare si implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului financiar este controlul asupra echilibrului financiar al societatii. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitati, este necesar sa existe mai multe echilibre partiale, precum: echilibrul intre fondul de rulment si necesarul de fond de rulment; echilibrul lichiditatii; echilibrul solvabilitatii; echilibrul raportului creante-datorii curente; echilibrul venituri-cheltuieli, etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte, punctele slabe, oportunitatile si riscurile cu care se confrunta entitatile economice romanesti care activeaza in domeniul HoReCa.
Документация