Thank you

We will contact you just in time

Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner
102 lei
Avans
lei
+

Oferta supusa unor termene si conditii.

Detalii la consultantii Smart.md

Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
  • Ghid pas cu pas;
  • Sfaturi profesioniste de la macelarie;
  • Retete clasice si noi;
  • Capitol pentru calcularea costurilor.
  • Franz Dopller Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati. Pagini: 144 + 8 color. Vezi si: Carti
    220679313 220679313
    In stock
    Best choice 5 249
    1. <
    2. Carti si Birotica
    3. Carti
    4. Gastronomie

    Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner

    220679313
    102
    199 lei (- 49%)
    102 lei
    102
    199 lei (- 49%)
    102 lei
    Cod produs: 220679313

    Specificatii Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner

    Cod produs: 220679313

    Autor

    Franz Doppler,Roman Eibensteiner

    Brand

    Mast

    Continut pachet

    1 x Carte

    Dimensiune (mm)

    130 x 200

    Format

    Fizic

    Gen

    Timp liber

    ISBN / ISSN

    9789731822150

    Limba

    Romana

    Numar pagini

    152

    Tip coperta

    Brosata

    Grup alimente

    Carne

    Subgen

    Gastronomie

    Subiect principal

    Mancaruri

    Descriere produs

    Carnati, salamuri si lebar. Producere si comercializare, F.Doppler, R.Eibensteiner Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
  • Ghid pas cu pas;
  • Sfaturi profesioniste de la macelarie;
  • Retete clasice si noi;
  • Capitol pentru calcularea costurilor.
  • Franz Dopller Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati. Pagini: 144 + 8 color. Vezi si: Carti

    Gastronomie Recomandate

    Alti clienti au mai vizitat

    Nu ezita, scrie ceva!
    De ce la noi e mai ieftin?
    Nu platim chirii scumpe pe strazi centrale si in mall-uri.
    Nu investim in publicitate scumpa pe TV, radio si panouri stradale.
    Importam direct de la distribuitori din Europa si Asia.
    De ce la noi e mai ieftin? Nu platim chirii scumpe pe strazi centrale si in mall-uri. Nu investim in publicitate scumpa pe TV, radio si panouri stradale. Importam direct de la distribuitori din Europa si Asia.