Carnea uscata. Secretul mezelurilor de erxceptie, Gerd Wolfgand Sievers

Nu este in stoc

Carnea uscata. Secretul mezelurilor de erxceptie, Gerd Wolfgand Sievers

Cod produs 221385706

213 lei

406 lei

consultant

Adreseaza o intrebare consultantului

Arata numarul

Descriere

Caracteristici

Carnea uscata. Secretul mezelurilor de erxceptie, Gerd Wolfgand Sievers Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar si autor de carti, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gyrktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depasit de mult ideea de conservare a carnii, devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.

Timp liber Recomandate

Cele mai vandute Timp liber

Produse Vizualizate Recent