Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie - Dr. Panyik Gaborne
Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie - Dr. Panyik Gaborne
Cod produs 220505912
192 lei
599 lei
Toate caracteristicile
Ridicare Gratuita din Depozit
21.12 - 27.12
Oficiu postal Nova Posta
22.12 - 28.12
gratuit
Livrare in Chisinau
21.12 - 27.12
65 lei
Livrare in toata Moldova
22.12 - 28.12
65 lei
Adreseaza o intrebare consultantului
Arata numarul
Descriere
Caracteristici
Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie - Panyik Gaborne dr.
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile de cultura a fructelor, perioada optima de recoltare si prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate. In continuare, cititorilor li se dezvaluie intreaga tehnologie a obtinerii borhotului din fructe si a procesului de fermentatie. Un capitol aparte este rezervat prezentarii elementelor componente ale borhotului fermentat si a rolului acestora in obtinerea unor produse de calitate. Urmeaza descrierea detaliata a instalatiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare si intretinere a acestora, precum si a conditiilor necesare depozitarii si maturarii palincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor in curs de realizare si a celor finite, dar si eventualele defecte care pot aparea in procesul de fabricatie si procedeele de corectare a acestora. Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, intregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat in detaliu, ca in cazul palincii.
Документация